piraeus247.gr
Manchester City Inter
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το πείραγμα του Ατσέρμπι στον Χάαλαντ και η μυθική απάντηση του Νορβηγού

Ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι… ταλαιπώρησε τον Έρλινγκ Χάαλαντ με τα τραβήγματα του κατά τη διάρκεια του Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ και στο τέλος της αναμέτρησης ζήτησε δύο φανέλες από τον Νορβηγό στράικερ ο οποίος του απάντησε με μια απίθανη ατάκα

Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ στο «Έτιχαντ» για την πρώτη αγωνιστική του νέου Champions League. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με το ματς να λήγει 0-0.

Ένας από τους πιο καταλυτικούς παίκτες της Ίντερ στο «Έτιχαντ» ήταν ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι. Ο έμπειρος Ιταλός στόπερ ήταν αυτός που ανέλαβε το δύσκολο έργο του μαρκαρίσματος του Έρλινγκ Χάαλαντ, ολοκληρώνοντας εν τέλει με επιτυχία τη δοκιμασία αυτήν. Ο Ατσέρμπι δεν άφησε τον Νορβηγό ποτέ και μάλιστα κάποιες φορές χρειάστηκε να τραβήξει από τη φανέλα τον killer της Μάντσεστερ Σίτι για να τον σταματήσει.

Μετά το τέλος του ματς ο Ατσέρμπι πλησίασε τον Χάαλαντ ο οποίος ξεκίνησε να πειράζει τον Ιταλό, τραβώντας τον από τη φανέλα. Ο στόπερ της Ίντερ ζήτησε από τον Χάαλαντ δύο φανέλες, με τον Νορβηγό να του απαντάει σε αστειευόμενο ύφος «Άντε γ@μhσ@υ».Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d49pqbrgxleh)

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΟΜΗΜΕΝΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗΣ

Super League: Επιμένουν στην αποχή οι διαιτητές – Στον «αέρα» το πρωτάθλημα

Πειραιάς: Συνελήφθη ζευγάρι που έκλεβε σπίτια και καταστήματα – Πώς δρούσε