piraeus247.gr
Καταγραφή 19
ΠΕΙΡΑΙΑΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λεωνίδας Η. Μανωλάκος: Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους εσάς που τιμήσατε με την ψήφο σας

Φίλες και Φίλοι,

Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους εσάς που τιμήσατε με την ψήφο σας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 τον συνδυασμό μας “ΠΕΙΡΑΙΆΣ -ΝΙΚΗΤΗΣ” και τον αναδείξατε πρώτο με το θριαμβικό αποτέλεσμα του 69,89 % και για την επανεκλογή μου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πειραιά σε μία από τις πρώτες τιμητικές θέσεις.

Η επανεκλογή μου οφείλεται σε όλους εσάς που αναγνωρίσατε το έργο μου, με βοηθήσατε, με στηρίξατε, με ψηφίσατε και με γεμίζει με αίσθημα ευθύνης για το μέλλον του Πειραιά μας!

Δεσμεύομαι ότι θα ανταποκριθώ στο ακέραιο, για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας και να εκπροσωπήσω τα συμφέροντα των συμπολιτών μου, από όποιο πόστο μου ανατεθεί από τον Δήμαρχό μας Γιάννη Μώραλη, όσο γίνεται πιο δυναμικά και αποτελεσματικά, και γιατί προτεραιότητά μου θα είναι η διευκόλυνση, η βελτίωση, η καλυτέρευση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Θέλω να συγχαρώ προσωπικά τον Δήμαρχό μας Γιάννη Μώραλη, για την τρίτη κατά σειρά επανεκλογή του και να τον ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και την άψογη συνεργασία μας.

Θέλω να συγχαρώ επίσης όλους τους συνυποψήφιους μου, για τη δύσκολη μάχη που δώσαμε και φέραμε στην κάλπη το θριαμβικό αποτέλεσμα και να ευχηθώ καλή και γόνιμη θητεία σε όσους εκλέχτηκαν.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους, τους συνεργάτες και την οικογένειά μου, για τον αγώνα που δώσαμε με ανιδιοτέλεια, διακριτικότητα, ήθος, σεβασμό και αξιοπρέπεια, για την πολύτιμη συνεισφορά τους σε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα και να τους πω ότι οι ωραίες στιγμές που ζήσαμε σε αυτό το προεκλογικό ταξίδι, θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μου.

Φίλες και φίλοι,

Σας ζήτησα την ψήφο σας, μου δώσατε την καρδιά σας.
ΜΑΖΊ συνεχίζουμε, για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα του συνδυασμού μας “Πειραιάς- Νικητής”, για να κάνουμε το όραμα πράξη, για έναν ακόμη καλύτερο Πειραιά όπως μας αξίζει!!!
Πάντα δίπλα σας, με ταπεινότητα, σεβασμό και αγάπη!

Σας ευχαριστώ,

Λεωνίδας Η. Μανωλάκος

Δημοτικός Σύμβουλος 

Αντιδήμαρχος Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού Δήμου Πειραιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Aπόλυτα ικανοποιημένος ο Μεντιλίμπαρ

Σταδιακή ύφεση της κακοκαιρίας και χαμηλές θερμοκρασίες – Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Σεμινάριο για την Αντισεισμική Προστασία των Βρεφονηπιακών Σταθμών πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Πειραιά