piraeus247.gr
380113582 2093380224338657 6936367607857710112 N
ΠΕΙΡΑΙΑΣΠΟΛΙΤΙΚΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Φωτεινή Μητράκου συμπορεύεται στην παράταξη ”Πειραιάς Νικητής” με τον Γιάννη Μώραλη

Όσοι τη γνωρίζουν προσωπικά, ξέρουν ότι τη χαρακτήριζει το αίσθημα της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Έχει τη θέληση και την όρεξη να προσφέρει στην κοινωνία και ευχαριστεί προσωπικά τον κύριο Μώραλη για την ευκαιρία που της δίνει, σε έναν από τους πιο σημαντικούς δήμους της χώρας μας.

Ο Δήμος Πειραιά είναι ο καθρέφτης της Ελλάδας από θαλάσσης, είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και της Μεσογείου και ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια παγκοσμίως. Ειναι ένας δήμος που απο τότε που τον έχει αναλάβει ο κύριος Μώραλης, θές να έχεις τα μάτια σου ορθάνοιχτα για να βλέπεις τα όσα έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια αλλά και αυτά που έπονται.

Το πρόγραμμα,η μεθοδικότητα και η έλλειψη αλαζονείας που διακατέχουν τον Γιάννη Μώραλη είναι λίγα από αυτά που την οδήγησαν να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του <<Πειραιάς Νικητής>>.

Προσωπικά δηλώνει: ”Ζητώ τη στήριξη σας με την ψήφο σας για να συμβάλλω και εγώ ώστε ο κύριος Μώραλης να μπορέσει να ολοκληρώσει το έργο του και το όραμα όλων,να γίνει ο Πειραιάς ακόμα καλύτερη πόλη,μια πόλη παράδειγμα. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους!’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Παρουσίαση του νέου Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά

Πρόγραμμα εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2024» για Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Μαΐου

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει επιλέξει ποτέ αντίπαλο – Ιατρικά είναι καλά Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ»