piraeus247.gr
4c5h 1 300x200 2
ΕΛΛΑΔΑΠΕΙΡΑΙΑΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βράβευση  του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη στην ετήσια εκδήλωση της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας

Ο Γιάννης Μώραλης βραβεύτηκε για την μεγάλη του προσφορά στην πόλη του Πειραιά, κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον πολιτιστικό πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος», στα Καμίνια. Ο κ. Μώραλης, παρέλαβε το βραβείο από τον Πρόεδρο της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Αναστάσιο Πούλο, τον οποίο και ευχαρίστησε, σημειώνοντας ότι είναι ένας άνθρωπος που δέκα χρόνια «παλεύει» με τα προβλήματα όπως και όλοι οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι και η κοινωνία του το ανταποδίδει.

Επίσης, βραβεύτηκε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης ως δημιουργός του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», για την μεγάλη προσφορά του στη Δ΄ Δημοτική Κοινότητα καθώς και για το κοινωνικό του έργο στην πόλη. Το βραβείο εκ μέρους του κ. Μαρινάκη παρέλαβε  ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός  Κώστας Καραπαπάς.

Image 2

Ο Δήμαρχος Πειραιά αναφερόμενος στη Δ΄ Δημοτική Κοινότητα σημείωσε πως έχουν γίνει βήματα προόδου, όπως είναι ο τομέας της καθαριότητας, λέγοντας πως  υποχρέωση του δήμου είναι να βελτιωθούν ακόμη τα πεζοδρόμια, η οδοποιία και μια σειρά έργων για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη δημιουργία ποδοσφαιρικού γηπέδου σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο θα στεγάσει κυρίως τις ομάδες της περιοχής, στην κατασκευή νέου Αθλητικού Πολιτιστικού Πολυχώρου στα Καμίνια, παραπλεύρως του Κωσταράκος, προϋπολογισμού 9 εκ. ευρώ και στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου όλου του οικοδομικού τετραγώνου.  Στη δημιουργία, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, νέας παιδικής χαρά για ΑμεΑ, στην πλατεία Γεννηματά, καθώς και  στην ανάπλαση στο πάρκο Αργυροκάστρου, στην ανακατασκευή του Βρεφονηπιακού Σταθμού στη συμβολή των οδών  Παξών και Ερμουπόλεως, στις αναπλάσεις της πλατείας Νίκου Λεγάκη και της οδού Δωδεκανήσου,  στο κτήριο της πρώην ΣΚΥΠ στα Καμίνια, που αναβαθμίστηκε ο εσωτερικός χώρος,  στο οικόπεδο Ρουσσουνέλου, στο οποίο θα γίνει ένας νέος σύγχρονος Βρεφονηπιακός Σταθμός κ.ά.

Για τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, ο κ. Μώραλης, επεσήμανε: «Ήταν ο δημιουργός του συνδυασμού Πειραιάς Νικητής. Εκείνος είχε την ιδέα να ασχοληθούμε με τα κοινά του Πειραιά, αγαπόντας την πόλη και θέλοντας να αλλάξει την πόλη μας προς το καλύτερο. Η επιλογή του δικαιώθηκε, ήταν στο Δημοτικό Συμβούλιο για εννέα χρόνια, ενώ προσωπικοί του λόγοι δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει. Παρόλα αυτά είναι πάντα δίπλα μας και στον Δήμο Πειραιά και στη Δημοτική Αρχή και τον ευχαριστώ θερμά γι΄ αυτό.  Όπως έχουμε δημιουργήσει μια ενότητα στον Πειραιά, ανεξάρτητα διαφωνιών ή διαφορετικών αντιλήψεων, ο Ολυμπιακός, η Μητρόπολή μας, τα επιστημονικά σωματεία, οι παραγωγικοί φορείς  έτσι θα λειτουργήσουμε και στο μέλλον».

Ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Αναστάσιος Πούλος, στον χαιρετισμό του, ευχήθηκε  καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία σε όλους και τόνισε ότι μαζί με το νέο Κοινοτικό Συμβούλιο θα προσπαθούν συνεχώς για το καλύτερο για την  Κοινότητα και για τον Δήμο Πειραιά.

Ο Αντιπρόεδρος  και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός  Κώστας Καραπαπάς, υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να σάς μεταφέρω τους  χαιρετισμούς του κ. Μαρινάκη, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων  δεν μπόρεσε  να βρίσκεται στην εκδήλωση. Γνωρίζετε ότι η προσπάθεια  της  δημοτικής παράταξης «Πειραιάς Νικητής» ξεκίνησε το 2014, στον χώρο που βρισκόμαστε και από τότε έχουν γίνει σημαντικά πράγματα. Όλοι αγαπάμε αυτήν την περιοχή που είναι συνδεδεμένη είτε με τη λαϊκή παράδοση είτε με την ομάδα μας. Ο Τάσο Πούλος, ο οποίος ανήκει στην οικογένειά μας  είναι ένας άνθρωπος  που εργάζεται σκληρά για την περιοχή».

Τους παρευρισκόμενους  ψυχαγώγησε  η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Γιγαντοοθόνη στην πλατεία Κοραή για τον ημιτελικό του Euro 2024

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε  το 3×3 Master Series ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2023

Πειραιάς: 4 ανήλικοι συνελήφθησαν για  επίθεση σε συνομήλικούς τους με ματσέτα